Project Description

home

Campagnes voor Barink Wonen & Zo

In deze tijd worden we overspoeld met acties en kortingen. Daarom bedenken we voor Barink Wonen & Zo het hele jaar door campagnes. Onder andere ontwerpen we raambelettering, posters, advertenties, folders, flyers, kranten, facebookacties en acties voor op de website.

Bij Barink Wonen & Zo willen ze graag dat je het ultieme gevoel krijgt met de juiste meubels. Een gevoel krijgt van thuiskomen in een sfeervol huis. Welke smaak je ook hebt van modern tot landelijk. Dit gevoel hebben we ook willen creëren in de ontwerpen zo ook in de responsive website van Barink Wonen & Zo.

Je treft er een uitgebreid assortiment meubels, van banken, tafels, relax-, stoelen, fauteuils, kasten en een groot aantal woonaccessoires van diverse merken. Breng de sfeer in huis met meubelmerken zoals; De Toekomst, Gealux, Cartell living, etc. Een mooie zithoek wordt compleet gemaakt met een vloerkleed van wol of synthetisch, effen of patroon. Bekende merken die ze voeren zijn Perletta, Brink & Campman, Karpi, Byboo en Parade.